CDCD.RO

Lansare proiect: The RIGHTS’ Caravan!

Asociația Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă – www.cdcd.ro
Comuna Giubega, Județul Dolj, www.cdcd.ro, office@cdcd.ro, +40741075409

Lansare proiect:
The RIGHTS’ Caravan!
(Educational programme based on human rights education for youngsters and children from the rural and socio-economic deprived areas in Dolj County)

În perioada 1 Martie – 30 Iunie 2011, Asociația Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă – CDCD (Comuna Giubega, Județul Dolj) implementează proiectul The RIGHTS’ Caravan – proiect ce are ca scop promovarea drepturilor omului utilizând metode de animație socială în șase comunități rurale din Dolj. Proiectul este finanțat de Consiliul Europei – Fundația Europeană pentru Tineret – Acțiunea D – Proiecte Pilot pentru promovarea drepturilor omului. În cadrul proiectului, în perioada 6-12 Aprilie, 30 de tineri din Dolj vor beneficia de un curs de formare de formatori în animația socială, iar în mai 2010, echipa de proiect va implementa activități de animație socială, promovând drepturile omului, în șase comunități rurale din Județul Dolj, în parteneriat cu școlile generale din aceste localități. La finalul acestor activități, pe 1 iunie 2011, partenerii implicați în acest proiect, vor organiza un eveniment de promovare a rezultatelor proiectului – The RIGHTS’ Caravan Carnival.
Informații privind procedura de aplicație și informații privind itinerariul caravanei, vor fi disponibile pe site-ul organizației beneficiar – CDCD.

Comments are closed.

Scroll To Top