cdcd_logo_albastru

images3

Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă participă în perioada 10 – 12 mai 2013, in Vilnius, Lituania, la APV (Advanced Planning Visit) pentru schimbul de tineri “EcoCalls”. La APV CDCD este reprezentat de Viorel Bucatura (Coordonator proiecte ) si Andreea Osiac (Coordonator parteneriate internaționale). Vor fi prezenti de asemenea si participanti din Slovenia, Polonia si Lituania.
In urma acestei intalniri, Centrul Cultural “In Actio” doreste:
• sa asigure o buna pregatire pentru proiectul “EcoCalls”;
• sa defineasca rolul tinerilor lideri ce vor participa la proiect;
• sa ofere liderilor de tineret o mai buna intelegere a programului Tineret in Actiune;
• sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care vor fi aduse in discutie de parteneri si astfel sa se poata clarifica toate responsabilitatile din timpul pregatirii, implementarii si diseminarii proiectului;
• sa se organizeze activitati de grup pentru a exista intelegere reciproca, incredere si motivatie intre liderii de grup. Aceasta parte va ajuta de asemenea pe toata durata implementarii proiectului;
• sa se verifice posibilitatile de cazare pentru schimbul de tineri;
• sa se identifice anumite nevoi specifice ale grupului ce va participa in acest proiect (de exemplu, daca participantii au anumite nevoi speciale etc.)
Vizita va dura 3 zile si este structurata astfel:
Ziua 1: activitati de grup, prezentarea proiectului.
Ziua 2: prezentarea programului TiA, lucrul in echipa pentru gasirea unei strategii comune in pregatirea tinerilor participanti pentru proiect; vizitarea locurilor care ar putea fi folosite in schimbul de tineri.
Ziua 3: concluziile finale ale intalnirii, strategie si metode pentru schimbul de tineri.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *