cdcd_logo_albastru

Caravana SEV isi incheie calatoria prin tara la Craiova – sesiune de informare despre Serviciul European de Voluntariat – vineri 25 octombrie 2013.
CDCD – Centrul pentru Dezvoltare Comunitara Durabila din Craiova, jud. Dolj, va invita sa participati la Caravana SEV, eveniment ce promoveaza voluntariatul si, in special, Serviciul European de Voluntariat (SEV).
Daca vrei sa ai o experienta inedita, interactiva, plina de informatii interesante si utile, daca vrei sa afli despre implementarea unui astfel de proiect in Romania prin Programul Tineret in Actiune, care sunt pasii care trebuie urmati, cum poti deveni chiar TU voluntar European, ce au experimentat fostii voluntari SEV si mai ales cum va fi noul Program pentru Tineret al Comisiei Europene incepand cu 2014, te asteptam la:
Casa de Cultura a Studentilor – Sala de Marmura, incepand cu orele 10:00.
La eveniment pot participa maxim 30 persoane, asa ca daca sunteti implicat activ intr-o organizatie, reprezentati un grup informal sau ati dori sa aflati mai multe despre SEV, va asteptam candidatura, aici:
https://docs.google.com/forms/d/1b6pASbADp9sTG89Ht1p0JwevFgvPxnszPpg9hczFMD8/viewform
pana vineri, 18 octombrie.
Pentru alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati: 0741075409, Adina@cdcd.ro .
Va asteptam cu drag,
Echipa CDCD
www.cdcd.ro

Acest eveniment face parte din proiectul „gONG-Voluntariatul intră în Scenă”, implementat de Pro Vobis în parteneriat cu A.R.T. Fusion, Creativ, Team4Youth si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune, Structuri de Suport SEV.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *