cdcd_logo_albastru

Mayfiled Arts Center
Creative tools for participation (arts as a tool for social inclusion)
Asociația Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă, partener în cadrul cursului de formare – TC – Acțiunea 4.3 – Tineret în Acțiune, recrutează 5 lucrători de tineret pentru cursul de formare – Creative Tools for participation, ce urmează să fie implementat în perioada 14-21 septembrie 2011 – Cork, Irlanda. Proiectul are ca scop furnizarea unor noi metode și tehnici de lucru având ca scop incluziunea tinerilor cu oportunități reduse prin artă. Cazarea participanților are loc în www.ennismore.ie – Centrul Ennismore, iar atelierele de lucru vor avea loc în Mayfield Arts Center.
Pentru acest proiect CDCD recrutează 5 lucrători de tineri care lucrează direct cu tineri cu oportunități reduse și cu experiențe anterioare în participarea la cursuri de formare finanțate prin proiectul Tineret în Acțiune.
Conform regulilor programului de finanțare, costurile de masă și cazare sunt acoperite 70% iar costurile de transport vor fi rambursate 70%, în timpul proiectului. Pentru participarea la acest proiect, CDCD percepe o taxă de participare de 30 eur.
Pentru informații privind aplicația și pentru furnizarea infopack-urilor pentru proiect:
adina@cdcd.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *