cdcd_logo_albastru

31484_126214707550177_1766112138_n
În perioada 2-6 febaruarie 2013 echipa CDCD a participat la cursul de formare în domeniul drepturilor omului, curs organizat de CERT – Centrul Educațional pentru Resurse și Training (Câmpeni, Dolj), în cadrul proiectului Rural Media for Human Rights. Proiectul este finanțat de Fundația Europeană pentru Tineret – Consiliul Europei – Acțiunea D HRE și are următoarele obiective:
• Încurajarea unei atitudini activ-participative în domeniul promovării drepturilor omului pentru 20 tineri din Craiova şi satul Câmpeni timp de 3 luni;
• Dezvoltarea abilităţilor de promovare a drepturilor omului în comunitatea rurală şi urbană prin mijloace audio-vizuale pentru 20 tineri timp de 3 luni;
• Întărirea încrederii în propriile capacităţi, în lucrul în echipă, a spiritului de toleranţă şi înţelegerii reciproce pentru 20 tineri timp de 3 luni.
• Promovarea unei atitudini active față de coeziunea socială și solidaritatea comunității pentru 70 de tineri și 100 de cetățeni într-o comunitate rurală ce are in componenta si cetateni de etnie roma.
Activitățile din cadrul cursul de formare sunt finalizate miercuri, 6 februarie 2013, în cadrul unui eveniment de amploare organizat în Comuna Câmpeni, județul Dolj. În cadrul acestui eveniment, participanții și tinerii din comuna Câmpeni promovează drepturile omului utilizând materialele de promovare produse în cadrul atelierelor Human Rights Hand-Made.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *