cdcd_logo_albastru

logo_ro
Consiliul Tineretului din România în parteneriat cu o serie de instituții publice și organizații neguvernamentale de nivel național și local, au desfăşurat în perioada ianuarie – iulie 2014 proiectul Campania Națională de Informare si Constientizare ‚Tinerii votează – Tinerii contează’ sau League of Young Voters Romania, finanțat prin Programul Tineret în Acțiune al Comisiei Europene, Acțiunea 4.5 .
Campania s-a desfăşurat la nivel național, în România, activitățile fiind implementate în 8 orașe. Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților, Craiova au promovat Campania în regiunea Sud-Vest Oltenia. Scopul Campaniei a fost acela a stimula participarea activă a tinerilor la viața democratică europeană și națională, în special prin încurajarea particiării acestora la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetățeni corect informați și responsabili.

Prezentarea rezultatelor Campaniei este disponibilă aici: Campania Națională de Informare și Constientizare_conferinta finala-1

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *